Ads 468x60px

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Νέα Σελήνη 13/6 στους Διδύμους. Δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνει !


Η Νέα Σελήνη γίνεται στην 22 33΄ των Διδύμων και εκ πρώτης όψεως το ζώδιο των Διδύμων μας προδιαθέτει για επικοινωνία, συναναστροφές, ροή πληροφοριών και πάσης φύσεως "επικοινωνιακά και χαρούμενα καλούδια" !!

Ο Πλούτωνας, όμως, επάνω στον Ωροσκόπο και η 150άρα-χιαστί με την Νέα Σελήνη, ο ΄Αρης με το ενάμιση τετράγωνο  και ο Ποσειδώνας με το τετράγωνο συμβάλλουν τα μέγιστα στο να απωλεσθεί πολύ άδοξα αυτή η Διδυμίσια αθωότητα.

Ο Πλούτωνας δηλώνει πολύ παρασκήνιο πίσω από την "φαινομενικά ανώδυνη και πιθανόν χαρούμενη" επιφάνεια, ο Ποσειδώνας το καλοστημένο θεατράκι με τις φανταχτερές γιρλάντες και τους λαμπερούς ηθοποιούς και κομπάρσους και ο Άρης φέρνει την
ανάλογη με όλα αυτά δράση !!

Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα στο 3ο δεκαήμερο των Διδύμων-Τοξότη-Παρθένου-Ιχθύων.

Ο άξονας Άρη / Πλούτωνα ισούται με την Αφροδίτη μπορεί να οδηγήσει σε παράφορη διάθεση ή σε ερωτικές επιθέσεις ! Γι αυτό, λοιπόν, ψυχραιμία στους θερμοκέφαλους !

Ο άξονας Ήλιου / Πλούτωνα ισούται με τον Κρόνο και μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορά χωρίς οίκτο ή κάποιον περιορισμό-μπλοκάρισμα.

Η Σελήνη / Πλούτωνας ισούται με τον Κρόνο και μπορεί κάποιος να νοιώσει συναισθηματική κατάπτωση, ταλαιπωρία ή ακόμη και πόνο. Μπορεί κάποιες πράξεις να έχουν έντονο το στοιχείο του εξαναγκασμού με τις ανάλογες συνέπειες βέβαια ! Γι αυτό, λοιπόν, προσοχή στα λόγια και τις πράξεις ! Όλα παράγουν αποτελέσματα !

Ο άξονας Ερμή /Άρη ισούται με τον Πλούτωνα και συνεπάγεται έντονη και βαρειά κριτική στις σχέσεις, πιθανόν και με προσβολές και φραστικές επιθέσεις.
Σε κοινωνικό/πολιτικό επίπεδο μπορεί να εκδηλωθεί με φανατισμένο, επιθετικό και δημαγωγικό λόγο και ρητορεία.

Ο Ερμής / Ποσειδώνας ισούται με τον Άρη και δηλώνει δράση συνδυασμένη με ψευδή, υποκριτικό και παραπλανητικό λόγο.

Θα προωθηθούν σχέδια που έχουν το στοιχείο του εξαναγκασμού "πασπαλισμένα με μια θεατρινίστικη λάμψη περί μεγάλου επιτεύγματος " !

Τέλος, ο άξονας Δία / Πλούτωνα ισούται με τον Ποσειδώνα και σφραγίζει με τον "λαμπρότερο" τρόπο μια μεγάλη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, η οποία προωθείται ενορχηστρωμένα και με έντονο το στοιχείο της κοροιδίας προκαλώντας μεγάλη ζημιά !!!

Προσοχή λοιπόν στους απατεώνες, οι οποίοι συνήθως είναι "ευγενέστατοι " !!!
Η αφέλεια κοστίζει πλέον πάρα πολύ ακριβά !
Προσοχή και σε θέματα υγείας από μολύνσεις !

 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής