Ads 468x60px

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Πανσέληνος της 28/6/18 με βασιλιά τον Κρόνο !

Η Πανσέληνος της 28/6 γίνεται στην 6η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο και επηρεάζει κυρίως το 1ο δεκαήμερο των Αιγόκερω / Καρκίνου / Κριού / Ζυγού και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα σε αυτές τις μοίρες των παρορμητικών ζωδίων.

Η Κρόνια αυτή Πανσέληνος απαιτεί και μάλιστα επιτακτικά την άμεση προσγείωση στην πραγματικότητα, όσο κι αν αυτή είναι σκληρή ! Σαν να λέει ξυπνείστε και δείτε την αλήθεια γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα ! Όσοι ανταποκριθούν θα έχουν την υποστήριξη από τα τρίγωνα και
εξάγωνα με Δία / Ουρανό. Όσοι, όμως, αρνηθούν να δουν κατάματα την αλήθεια θα τους προσγειώσει η ψυχρή Κρόνια πραγματικότητα. Ο Κρόνος χτυπά την πόρτα και προειδοποιεί ότι στις εκλείψεις του καλοκαιριού έρχεται ο Πλούτωνας !

Ήλιος / Σελήνη = Κρόνος μπορεί να φέρει δυσκολίες στις σχέσεις ή χωρισμούς, ασθένεια ή πτώση ζωτικότητας. Μπορεί κάποιος να νοιώσει καταπίεση ή εσωτερική μοναξιά.

Ήλιος / Β. Δεσμός = Πλούτωνας.
Ο άξονας αυτός συνδέεται με "ομαδικό πεπρωμένο" όπως φυσικές καταστροφές, πολεμικές ενέργειες ή έκτακτα μέτρα. Έχει το στοιχείο του εξαναγκασμού, της βίας, της θλίψης και της απώλειας.
Θα είναι εντονότατο το στοιχείο της επιβολής θέλησης στο ευρύ κοινό !

Πλούτωνας / Β. Δεσμός = Ερμής, Asc
Σημαίνει την επιθυμία κάποιων ομάδων συμφερόντων να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν στην κοινωνία μέσα από προπαγανδιστικό και δημαγωγικό λόγο με οποιοδήποτε κόστος !
Το στοιχείο του φανατισμού θα είναι έντονο.

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό.
Άρης / Πλούτωνας = Ερμής, Asc
Επιθυμία για εκτέλεση σχεδίων με το "έτσι θέλω". Παράτολμες ενέργειες και θρασύτητα στην δράση. Υπερβολικός εκνευρισμός, βιασύνη, ανυπομονησία και "ωμά λόγια" θα είναι στην ημερησία διάταξη !
Γι αυτό, λοιπόν, χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Δίας / Πλούτωνας = Ποσειδώνας
Μια μεγάλη εξαπάτηση με έντονο το στοιχείο της κοροιδίας.
Προσοχή σε θέματα υγείας. Κίνδυνος από μολύνσεις.

Άρης /Asc = Ερμής / Άρης = Ουρανός
Βία και τάση για απειλές και εκφοβισμό. Ξαφνικά ατυχήματα/τραυματισμοί.
Αυξημένος κίνδυνος για ταραχές !

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα είναι εύκολη η απώλεια αυτοελέγχου και η δράση χωρίς σκέψη ! Και προ παντός, όχι βιαστικές αποφάσεις !

Μέσα σε όλα αυτά τα "αγγελικά πλασμένα", όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία σε γήινα ζώδια και δέχονται ευνοικές γωνίες, έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν !

Για το τέλος, σαν μια αισιόδοξη νότα, άφησα τους τυχερούς !!
Που θα επωφεληθούν από......
Αφροδίτη / Άρης = Δίας στην 13η Σκορπιού !
Αφροδίτη / Ουρανός = Άρης
Για κάποιους, παρά την γενικότερη κατάσταση, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θερμή άνοδος της σεξουαλικής ζωής !
Το μεσοδιάστημα σεξουαλικότητας στην 13η Σκορπιού ενεργοποιείται με σύνοδο από τον Δία.
 Όσοι, λοιπόν, έχουν Αφροδίτη, Άρη ή μεσοδιάστημα σεξουαλικότητας στην 13η Σκορπιού, Ταύρου, Υδροχόου ή Λέοντα άς κάνουν έρωτα και όχι πόλεμο !!!
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής