Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Έκλειψη Ηλίου 13/7 στον Καρκίνο με άρχοντα τον Πλούτωνα !

Η έκλειψη Ηλίου της 13ης Ιουλίου γίνεται στην 20η μοίρα του Καρκίνου με την καταλυτική συμμετοχή του Πλούτωνα στην 20ή μοίρα του Αιγόκερω.

Έχουμε, λοιπόν, Ήλιο και Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα !
Ο Πλούτωνας θα φέρει σιγά σιγά στην επιφάνεια πολλά κρυφίως τεκταινόμενα αλλά επιμελώς σχεδιαζόμενα. Θα φέρει στην επιφάνεια και πολλά  βαθειά κρυμμένα, που μοιάζουν με την
λάβα που κοχλάζει καιρό τώρα !
Το φυτίλι για ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι έχει ήδη πάρει φωτιά !

Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα κοντά στην 20ή μοίρα των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Καρκίνου-Αιγόκερω-Κριού-Ζυγού.

Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με εσωτερικές συγκρούσεις, τις οποίες καλούμαστε πλέον να επεξεργασθούμε δημιουργικά και να αναζητήσουμε την λύση.

Η συναισθηματική υπερένταση, ο εκνευρισμός και η οξυθυμία ζητάνε πλέον να μετασχηματισθούν σε ένα θετικό και εν τέλει χρήσιμο αποτέλεσμα. Η παραμονή στο επίπεδο της έντασης χωρίς εκτόνωση γίνεται πολύ επικίνδυνη γιατί οδηγεί μαθηματικά σε νευρική υπερκόπωση και σε στείρα εξάντληση ! Δημιουργική εκτόνωση λοιπόν !

Οι άξονες Κρόνου / Βόρειου Δεσμού και Άρη / Κρόνου σε εμπλοκή με Σελήνη, Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημη διάθεση, αίσθηση ατονίας αλλά και δυσκολιών στις σχέσεις.
Επίσης έντονη μπορεί να είναι η επιθυμία για απομόνωση αλλά και η αίσθηση της στέρησης ή της απώλειας.

Όλα, όμως, για κάποιον λόγο γίνονται !
Έτσι, λοιπόν, άς φροντίσουμε να εντοπίσουμε αυτόν τον δημιουργικό λόγο βρίσκοντας την  "ευκαιρία" μέσα στην κάθε δυσκολία ! Ο Πλούτωνας είναι ο μεγάλος μετασχηματιστής και αναμορφωτής που θα μας βοηθήσει σ αυτό. Άς χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του προς όφελος μας.

Σε κοινωνικό επίπεδο η ενεργοποίηση του άξονα Άρη / Κρόνου μπορεί να φέρει καταστάσεις που συνδέονται με τον θάνατο μεγάλου αριθμού ατόμων.
Η εμπλοκή του Πλούτωνα εκδηλώνει εχθρότητα, ισχυρογνωμοσύνη και κίνδυνο από βίαιες ενέργειες.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Ουρανό παράγει καυγάδες και βία και επομένως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και έλεγχος στα νεύρα !

Ο Ερμής / Πλούτωνας ισούται με τον Ουρανό και δηλώνει την προσπάθεια για μιά επιδέξια πονηριά με όπλο την επιβολή μέσω του λόγου. Πρόκειται για σχέδια που κάποιοι επιδιώκουν να εκτελέσουν με επιμονή και φανατισμό !

Γενικά, η συμμετοχή του Πλούτωνα στην έκλειψη σηματοδοτεί την σοβαρότητα των καταστάσεων που θα προκληθούν με σκοπό την επιβολή δύναμης και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αναγκαστική προσαρμογή σε νέες συνθήκες !

Τα φαινόμενα της μονομερούς εκτέλεσης αποφάσεων από πλευράς της εξουσίας θα εντείνονται ολοένα και περισσότερο.
Και μάλιστα, όχι μόνο δεν θα ερωτάται "ο κυρίαρχος λαός", αλλά θα χρησιμοποιείται κατά κόρον η προπαγάνδα, η εξαπάτηση ακόμη και η επιδεικτική κοροιδία !

Άς αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στον ολοκληρωτισμό, που επελαύνει ολοένα και θρασύτερος, εμπαίζοντας αναίσχυντα και ποντάροντας στην ανοχή ή/και την κόπωση μας !




 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής