Ads 468x60px

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Πανσέληνος 26/8 στους Ιχθείς και στο βάθος Πλούτωνας !

Κατά την διάρκεια κάθε Πανσελήνου κατέρχονται νέες θεικές ενέργειες, τα λεγόμενα φαεινά σήματα των διδύμων του Φωτός, Αρτέμιδος και Απόλλωνος !

Αυτά καλούμεθα να διαχειρισθούμε και να επεξεργασθούμε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.
Για αυτό τον λόγο, κάθε δοκιμασία πρέπει να την βλέπουμε σαν ένα μάθημα και εμπειρία ψυχής στην πορεία της ζωής μας μέσα στο ζωδιακό της ταξίδι.

Μετά το φαρμάκι και την κόλαση των εκλείψεων Ιουλίου /Αυγούστου, η Πανσέληνος της
26ης Αυγούστου δίνει τη δυνατότητα υπέρβασης των δυσκολιών σε όσους μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις ενέργειες του χαρταετού που σχηματίζεται προς όφελος τους !
Έτσι, με δομή και σύστημα (Κρόνος) μπορούν να γίνουν αλλαγές και νέες επωφελείς κινήσεις
(Ουρανός) που θα λειτουργήσουν πλέον σαν " βάλσαμο στο φαρμάκι " !!!

H Πανσέληνος γίνεται στην 3η μοίρα των Ιχθύων και επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού
( Ιχθείς - Παρθένους - Διδύμους - Τοξότες ) και όσους έχουν πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα κοντά σε αυτές τις μοίρες.

Ο χαρταετός που σχηματίζεται με Κρόνο-Ουρανό δίνει μια δυνατότητα και μια ευκαιρία. Υπάρχει, όμως, και ο Πλούτωνας σε 135άρα με τον Ήλιο και 45άρα με την Σελήνη, που περιπλέκει τα πράγματα και μετατρέπει την κατάσταση σε ύπουλη ! Συνήθως φέρνει στην επιφάνεια πολλά βαθειά κρυμμένα ! Κάποιες φορές και επιμελώς αποκρυπτόμενα !
Το παρασκήνιο μπορεί να εκδηλώσει κρυφές καταστάσεις, που αλλάζουν τελικά την ροή των πραγμάτων !

Χρειάζεται, λοιπόν, ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές εκρήξεις και ξεσπάσματα. Εκτός από  την 45άρα Σελήνης / Πλούτωνα, το τετράγωνο Αφροδίτης / Πλούτωνα πιθανόν να φέρει πολύ έντονα πάθη, ανταγωνισμούς και ζήλειες.
Ακόμη και ξαφνικούς χωρισμούς ή απώλειες. Αυτό που λέμε ξαφνικό αντίο.
Μπορεί να εκδηλωθεί μιά ανταρσία ενάντια στην καταπίεση ( Ήλιος/Ουρανός=Κρόνος)
Ισχυρές δοκιμασίες αντοχής !

Όλα αυτά μπορεί να εκδηλωθούν και σε κοινωνικό επίπεδο καθώς ισχυρές εντάσεις και καταστάσεις καταπίεσης οδηγούν σε αντίσταση και ανταρσία προς την βία που ασκεί η εξουσία.

Ερμής / Πλούτωνας = Ουρανός δηλώνει φανατισμένη επιδίωξη στόχων αλλά και νευρική εξάντληση ή υπερκόπωση.
Μια ακαταμάχητη δύναμη υποβολής στις μάζες από άτομα που χρησιμοποιούν την απάτη διαστρέφοντας την αλήθεια προς όφελος των συμφερόντων.

Το παραμύθι - απάτη της εξόδου από τα μνημόνια γίνεται ένα θεατρικό παραμ-Ιθάκη, μια κακοστημένη κραυγαλέα εξαπάτηση για χαζούς και αφελείς !

Άρης / Ουρανός = Ποσειδώνας. Η πονηριά και ο δόλος δυστυχώς βασιλεύουν σε μια χώρα που κάποιοι συνεχίζουν να καταστρέφουν " για το καλό μας ".

Mετά τις φωτιές ασχολείται κανείς με τις υπογραφές Κοτζιά στις Πρέσπες για το Σκοπιανό ?
Δυστυχώς η απάτη, η κατευθυνόμενη προπαγάνδα, ο αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης και ο έντεχνος δόλος περιγράφονται γλαφυρά από τις ανωτέρω εξισώσεις και συμβάλλουν καταλυτικά στην πραγμάτωση των σχεδίων κατοχής ( Κρόνος / Πλούτωνας ) του πλούτου της χώρας.

Τα μεγάλα συμφέροντα γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χρησιμοποιούν αδίστακτα προς όφελος τους τις πλανητικές ενέργειες.

Εύχομαι να χρησιμοποιηθούν για την ευημερία και το όφελος του συνόλου των ανθρώπων !!!
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής