Ads 468x60px

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Νέα Σελήνη 7/11/18 στον Σκορπιό. Ό,τι γυαλίζει δεν είναι πάντα χρυσός !

Μιά Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έχει πάντα " βαθειά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα ", που λέει και το τραγούδι !

Γίνεται στην 15η μοίρα του Σκορπιού και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν πλανήτες, σημεία στο 2ο δεκαήμερο ή/και μεσοδιαστήματα σ αυτήν την μοίρα του Σταθερού Σταυρού:
( Ταύρος - Λέων - Σκορπιός - Υδροχόος ).

Η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα έχει καλά και θετικά στοιχεία, δίνει έμπνευση και δύναμη αλλά ταυτόχρονα έχει και κρυφές παγίδες, που μπορεί να ξεγελάσουν !

Οι άξονες Δία / Ουρανού και Ουρανού / Ωροσκόπου ενεργοποιούνται από αυτήν και μπορεί να φέρουν σε κάποιους ξαφνική επιτυχία, τυχερή αλλαγή, χαρά ή να οδηγήσουν στο ξεπέρασμα κάποιας δυσκολίας.

Όμως,ο επικίνδυνος άξονας Άρη / Κρόνου στην μηδενική Υδροχόου ισούται με τον Ουρανό και τους Δεσμούς της Σελήνης. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να γίνουν πράγματα, που θα δοκιμάσουν πολύ δυνατά τις αντοχές κάποιων σχέσεων, που ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μια δυνατή δοκιμασία νεύρων είναι επίσης πιθανή. Μια ξαφνική ασθένεια ή κάποιο ατύχημα.
Γι αυτό, λοιπόν, χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία - όσο γίνεται - σε όσους έχουν πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα στην μηδενική μοίρα των Σταθερών (Ταύρος - Λέων - Σκορπιός - Υδροχόος ) ή στην 29η των Παρορμητικών (Κριός - Καρκίνος - Ζυγός - Αιγόκερως ).

Οι αλλαγές και οι "μεταρρυθμίσεις" δεν είναι πάντοτε αθώες και ιδιαίτερα όταν οι άξονες Άρης / Ποσειδώνας και Ερμής / Δίας ισούνται με τον Πλούτωνα !

Πράξεις φαινομενικά θετικές, που διακοσμούνται συνήθως με ωραία και "ποιητικά" λόγια και αποσκοπούν στην επιρροή και τον έλεγχο των μαζών, έχουν σαν σκοπό, ουσιαστικά, την ύπουλη βλάβη και την υπονόμευση.
Πόσο μάλλον όταν συνηγορεί σ αυτό και ο Άρης/Κρόνος.
Η διάλυση και η καταστροφή είναι προ των πυλών για τον στόχο αυτών των πράξεων !

Ό,τι γυαλίζει δεν είναι πάντα χρυσός !

Τέλος, χρειάζεται μέγιστη προσοχή στα μεγάλα και καλλιτεχνικά ψεύδη και παραμύθια, που θα κυκλοφορούν αυτές τις μέρες. Η παραπλανητική τέχνη θα δώσει λαμπρή παράσταση.
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι καθηγητής στην εξαπάτηση. Για τον λόγο αυτόν
φροντίστε να μην πέσετε θύματα !

Θα είναι πολύ καλύτερα να ασχοληθείτε με κάθε δημιουργική μορφή τέχνης !
Την τέχνη που προάγει την ανθρώπινη εξέλιξη !
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής