Ads 468x60px

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Στο κατώφλι του μοιραίου 2019


Συνήθως λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί ! Κατά τον ίδιο τρόπο, και το 2019 έχει στο κατώφλι του μια δύσκολη έκλειψη στον Αιγόκερω, κατ εξοχήν ζώδιο εξουσίας. Αυτή είναι που δίνει το στίγμα της χρονιάς μαζί με την σύμπραξη του Κρόνου με τον Πλούτωνα, που με δύο λέξεις σημαίνει κατάλυση εξουσίας ! Με μία λέξη απλώς σημαίνει δικτατορία !

Κάποιοι, βέβαια, μπορεί να φαντάζονται ότι θα ανέβει στην εξουσία κάποιος νέος Παπαδόπουλος κατεβάζοντας στους δρόμους άρματα μάχης. Μα η δικτατορία ήδη λειτουργεί εξαγοράζοντας με
το χρήμα ανθρώπινες συνειδήσεις και έναν πλήρη " δημοκρατικό μηχανισμό ", που ονομάζεται Βουλή.
Οι βουλευτές ελέγχονται πλήρως από τα κόμματα και αν δεν πειθαρχήσουν με την άνωθεν γραμμή
είτε παραιτούνται είτε εξοντώνονται. Συνήθως, όμως, η μάχη για το αξίωμα και το χρυσίον έχει σαν
θύμα την εθνική αλλά και την ατομική αξιοπρέπεια. Βουλευτές δηλώνουν χωρίς ντροπή ότι δεν διάβασαν αυτά που ψήφισαν και τα ψήφισαν όπως τους τα έδωσαν έτοιμα !!
Αιδώς Αργείοι !

Αυτή η πλήρως ελεγχόμενη κομματοκρατία διαπαιδαγωγεί καταλλήλως επιλεγμένα άτομα με
ελαστικήν συνείδηση, τα οποία θα υπακούσουν στας εντολάς με δέλεαρ την εξουσία και το χρήμα.
Έτσι ακριβώς λειτουργεί μια σύγχρονη δικτατορία. Χωρίς κανόνια, χωρίς όπλα και άλλες τοιαύτες φαιδρές βαρβαρότητες !! Η σύγχρονη εξευγενισμένη δικτατορία χρειάζεται μόνο ταλαντούχους στην ηθοποιία πρωθυπουργούς, εφευρετικούς υπουργούς, πρόθυμους και υπάκουους βουλευτές, εκπαιδευμένους στην προπαγάνδα δημοσιογράφους. Και βέβαια, όλοι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι !
Έτοιμοι να βραβευθούν για τις υπηρεσίες τους, εάν επιτύχει το project που ανέλαβαν !

Το μέγιστο, όμως, ζήτημα είναι ότι πάντα βραβεύονται από τους ξένους για ενέργειες που ευνόησαν τα συμφέροντα τους - γι αυτό άλλωστε γίνεται και η βράβευση - αλλά ζημίωσαν με τον πλέον ύπουλο τρόπο το Ελληνικό Έθνος !! Για τίνος τα συμφέροντα λειτουργούν ? Από πού παίρνουν εντολές για να διαλύσουν την Ελλάδα ? Γιατί οι Έλληνες εξακολουθούν να στηρίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι ξεριζώνουν κάθε τι Ελληνικό και εξαθλιώνουν τους Έλληνες ?
Δυστυχώς, αυτό ονομάζεται συνενοχή ! Είτε είναι σύμπραξη είτε είναι ανοχή !
Παραχαράκτες της Ιστορίας και δολιοφθορείς των διαχρονικών Ελληνικών αξιών και του πολιτισμού.
Και το κερασάκι στην τούρτα. Η Δικαιοσύνη δεν έχει διαπιστώσει καμία παραβίαση του Συντάγματος ή Εθνική προδοσία μετά από 3 μνημόνια υποταγής της χώρας, το ξεπούλημα της περιουσίας της και την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας !!!
Νέμεσιν κικλήσκω !!

Είμαι της άποψης ότι η αλήθεια θα πρέπει να λέγεται για το μέλλον, ακόμη κι αν δεν χαϊδεύει τα
αυτιά των ανθρώπων, που θέλουν να ακούν αποκλειστικά και μόνον ευχάριστα πράγματα !
Η συνειδητοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης και η προετοιμασία της ψυχής γι αυτά που θα συμβούν αναγκαστικά βοηθούν στην αποφυγή αλλοφροσύνης στην ξαφνική χαρά ή πανικού και
ξαφνικού φόβου στα δύσκολα ! Είναι προτιμότερο κάποιος να προετοιμάζεται και να λαμβάνει τα μέτρα του παρά να αιφνιδιάζεται !

 Έτσι, λοιπόν,το 2019 θα συνεχισθεί η αποδόμηση της χώρας, εφόσον γι αυτήν συνεργάζονται ευχαρίστως όσοι πρόθυμοι γραικύλοι χρειάζονται. Με το αζημίωτο φυσικά !
Όσοι τυχόν παρεξηγηθούν από την λέξη " γραικύλος " αποδεικνύουν και το αληθές ! 'Οτι κάτι βρώμικο συμβαίνει !

Εύχομαι βαθύτατα να κάνω λάθος, αλλά είτε με τον Αλέξη είτε με τον επόμενο, τα Ελληνικά Εθνικά συμφέροντα θα εξακολουθήσουν να υπονομεύονται ασύστολα !!!
Για τον απλούστατο λόγον ότι όλες οι Εθνικές μας περιπέτειες, ήττες και ντροπές είναι προγραμματισμένες από ξένα κέντρα και εφαρμόζονται από τα εγχώρια φερέφωνα τους με μανδύα
δήθεν εθνικού συμφέροντος ! Αθλιότητες από επαγγελματίες ηθοποιούς της εξουσίας !!
Η δημοκρατική δικτατορία προελαύνει ακάθεκτη με όλα της τα όπλα !

Για όσον καιρό τους συντηρούμε, είτε με την ανοχή είτε με την σύμπραξη, αυτοί θα συνεχίζουν
ακάθεκτοι το θεάρεστον έργον τους να διαλύσουν την Ελλάδα.
Η κατάσταση στην οικονομία θα παρουσιάσει επιδείνωση παρά τα περί "ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια" και λοιπά ασύστολα ψεύδη του πρωθυπουργεύοντος !
Απλούστατα γιατί η πολιτική που εφαρμόζεται είναι εσκεμμένα καταστροφική για την χώρα !
Τα χρηματιστηριακά και νομισματικά παιχνίδια προβλέπονται ιδιαίτερα έντονα !
Οι διεθνείς αγορές και ιδιαίτερα η ΕΕ θα είναι στο στόχαστρο από τους ιδιώτες γύπες των αγορών !

Η επιμονή στην συνθήκη για τα Σκόπια, το γκρίζο καθεστώς για το Αιγαίο, η υπογραφή της συμφωνίας του Μαρόκου για το μεταναστευτικό - παρότι χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Ιταλία κλπ ορθώς αρνήθηκαν - αποτελούν μέγιστες εθνικές ήττες και όνειδος για όλους τους Έλληνες !
Και το κυριότερο, χωρίς καν να ερωτηθούν οι Έλληνες ! Όλα γίνονται ύπουλα, στα μουλωχτά, χωρίς να ακούγεται κιχ επί της ουσίας γιατί η αποσιώπηση, η παραπλάνηση και η απάτη κυριαρχούν !

Δυστυχώς, όλα αυτά τα ζωτικά εθνικά θέματα τα διαχειρίζονται προδοτικά για την χώρα οι θίασοι, που παριστάνουν πως την κυβερνούν ! Θα προκαλέσουν διχασμό, αναταραχές, καταστολή αλλά
και περιπέτειες ! Περιπέτειες που είναι πάντα προσχεδιασμένες για κάποιον πολύ σοβαρό στόχο! Όπως το φιάσκο τότε στα Ίμια ! Τότε που ο Σημίτης ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για την υποστολή της σημαίας !
Διαβρώνονται η ελληνική γλώσσα, η παιδεία, η οικογένεια, η θρησκεία, η εθνική κυριαρχία, τα εθνικά σύνορα, η πληθυσμιακή σύνθεση !

"Αναλαμβάνετε, κ. Πρόεδρε, την Προεδρία της Δημοκρατίας, για μία πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: H ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί, ενδεχομένως, από νέες μορφές διακυβέρνησης".
Αυτά τα ωραία είχε διαβάσει δημόσια η κυρία Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη πρίν από αρκετά χρόνια.
Όπως φαίνεται σήμερα στην πράξη, η τότε πρόεδρος της Βουλής αποδεικνύεται πως ήταν άριστα ενημερωμένη για τα τεκταινόμενα και μακροχρονίως σχεδιαζόμενα !

Βέβαια, στις μέρες μας τα σχέδια έχουν πραγματοποιηθεί με αξιοθαύμαστη μεθοδικότητα.
Η πάγια τακτική που ακολουθείται βασίζεται στην ύπουλη εισβολή, στην διάβρωση εκ των έσω και τελικά στην αλλοίωση των αξιών του πολιτισμού και των παραγωγικών δομών.
Δηλαδή, δράση πού είναι Άρης / Ποσειδώνας πχ. δημιουργείται ένα πρόβλημα, μια αναταραχή με διαβρωτικό και ύπουλο τρόπο !
Και μετά σερβίρεται και η επιθυμητή αναγκαστική "λύση" !
Ο εξαναγκασμός και η " επιβολή της ενδεδειγμένης λύσης " μεταφράζεται σε Κρόνο / Πλούτωνα !
Τόσο απλά ! Τόσο μεθοδικά εφαρμόζεται μια προγραμματισμένη δικτατορία !
Η οποία πλανητικά και ενεργειακά συμβολίζεται ως Κρόνος / Πλούτωνας !

Το χαλί ξετυλίγεται προσεχώς σε όλο του το μεγαλείο κατά την διάρκεια του έτους 2019.
Σε αυτά τα πλαίσια, η Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου 2019 στην 15η μοίρα του Αιγόκερω αποτελεί μόνο το πρόγευμα για όσα θα ακολουθήσουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν πλανήτες, σημεία στο 2ο δεκαήμερο ή/και μεσοδιαστήματα στην 15η μοίρα του παρορμητικού σταυρού ( Κριός - Ζυγός - Καρκίνος - Αιγόκερως ).
Έτσι, η σύνοδος Ήλιου και Σελήνης ισούται με Κρόνο / Πλούτωνα αλλά και με Άρη / Ουρανό στον Κριό !
Με λίγα λόγια, η δράση μεταβάλλεται χρονικά από ύπουλη Άρης / Ποσειδώνας σε Άρη / Ουρανό, δηλαδή σαν τον συνδυασμό του φυτιλιού με το μπαρούτι και την έκρηξη !

Ξαφνικά γεγονότα και επαναστατικές πράξεις και εξεγέρσεις, που είναι δικαιολογημένες λόγω της απάνθρωπης πολιτικής, που εφαρμόζεται. Πλην, όμως, έντεχνα υποδαυλίζονται και υποβοηθούνται στον βαθμό που βολεύουν για να επιβληθεί μια επιχείρηση καταστολής ή επιβολής έκτακτων μέτρων με σκοπό τον εξαναγκασμό , την επιβολή νέων καταστάσεων, που εξυπηρετούν τα τιτανικά συμφέροντα και ευτελίζουν την ανθρώπινη υπόσταση.

Οι πολεμικές εκρήξεις και επεμβάσεις έρχονται σαν φυσικό επακόλουθο της ενεργοποίησης του
άξονα Άρη / Ουρανού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκλειψη και οι ως άνω άξονες ενεργοποιούν τους
Ουρανό, Ήλιο και Κρόνο του ηγέτη της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τα ανάλογα αποτελέσματα !

Επί πλέον, οι άξονες Ήλιου / Β. Δεσμού, Κρόνου / Ουρανού και Δία / Mc ισούνται με τον Πλούτωνα.
Έχουν σχέση με ομαδικό πεπρωμένο όπως στην περίπτωση φυσικών καταστροφών, πολέμου ή έκτακτων μέτρων. Έχουν σχέση με την βία της εξουσίας και τις επώδυνες πράξεις της.

Ο χάρτης της Ελλάδας επηρεάζεται με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες για τα εθνικά θέματα καταστάσεις και προγραμματισμένες συγκρούσεις ! Σε απώλεια εθνικών δικαιωμάτων και φαινομενικά αλλόκοτες πράξεις βίας και " κατευθυνόμενης τρομοκρατίας " !!
Γι αυτό χρειάζεται εγρήγορση, επαγρύπνηση και πολύ καλή ενημέρωση για τα εθνικά θέματα - πάντως όχι από την τηλεόραση !
Οι καιροί είναι πονηροί ! Και οι " κυβερνήσεις " ακόμη περισσότερο ! Δεν είναι δυνατόν ο λύκος
να φυλάει τα πρόβατα !
Δυστυχώς στην πράξη έχουμε μια επικίνδυνη αγέλη λύκων να εξουσιάζει τα πρόβατα !
Αυτή είναι η αλήθεια και σωτήρες και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν πουθενά !
Συν Αθηνά και χείρα κίνει !!!

Σε ατομικό επίπεδο, η καταπίεση και ο εξαναγκασμός θα είναι ιδιαίτερα αισθητοί σαν το ηφαίστειο που κοχλάζει και είναι έτοιμο να εκραγεί και αναζητά την εκτόνωση !

Η έξοδος από το Σπήλαιο του Πλάτωνος θα είναι το επιθυμητό όφελος σε αυτήν την περίπτωση.
Το ζητούμενο και η μόνη διέξοδος είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ του πνεύματος και η αναζήτηση των πραγματικών αξιών του πολιτισμού και του ανθρωπισμού !
Και βέβαια η εφαρμογή στην πράξη με ΑΡΕΤΗΝ και ΤΟΛΜΗΝ !!

Τα πρότυπα τα έχουμε και προέρχονται από τους προγόνους μας, οι οποίοι ανέπτυξαν τις αξίες του πολιτισμού, του πνεύματος και της ελευθερίας και αποτελούν πραγματικό φάρο για όλην την ανθρωπότητα !

1 σχόλια :

Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης είπε...


Εξαιρετικό άρθρο! Τα λέει όλα, με την Ψαρούδα Μπενάκη υμνωδό...

 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής