Ads 468x60px

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Μέγιστα εθνικά συμφέροντα απειλούνται εκ των έσω!

Οι περισσότεροι σήμερα ασχολούνται με το πότε θα γίνουν εκλογές, ποιοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι ή διεξάγουν το δικό τους προεκλογικό show ως μελλοντικοί εθνοσωτήρες της Ελλάδος!

Το μέγα ζήτημα, όμως, δεν είναι το πώς θα σωθεί η Ελλάδα από όλους αυτούς τους σωτήρες! Το ζήτημα είναι να σωθεί από αυτούς που υποστηρίζουν και βοηθούν τους σωτήρες- εκούσια ή ακούσια!

Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε
πάλι μαθήματα γιαλαντζί πατριωτισμού στο Αγαθονήσι αξιοποιώντας πλήρως τις εθνικά επικίνδυνες θεατρικές του ικανότητες.

Στην ουσία δημιουργεί το σκηνικό, στρώνει το χαλί για το γκριζάρισμα των νησιών και του νομικού καθεστώτος στο Αιγαίο!

Εφαρμόζει πλήρως σχέδια του ΝΑΤΟ για το καθεστώς στο Αιγαίο, που είναι καταφανώς εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων.

Δυστυχώς, το σχέδιο προχωρεί με την σιωπηρή και προδοτική ανοχή όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα.

Τα θεατρικά λογίδρια Τσίπρα περί πατριωτισμού και οι γελοιότητες ότι θα φθάσει ακόμη και κολυμπώντας σε κάθε νησί συνθέτουν ένα κακοστημένο σκηνικό για χρήσιμους ηλίθιους!

Έχουν σαν σκοπό να οδηγήσουν σε συνομιλίες για "μέτρα μείωσης της έντασης στο Αιγαίο". Αυτό μεταφράζεται σε οικειοθελή παράδοση σοβαρότατων εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Με λίγα λόγια, οδηγούν την Ελλάδα σε νέα ήττα και συνθηκολόγηση, μετά το Σκοπιανό, που ούτε με πόλεμο δεν υπογράφεται!

Η Πανσέληνος της 21ης Μαρτίου ενεργοποιεί σοβαρά και μοιραία γεγονότα για την Ελλάδα. Γεγονότα που έχουν σχεδιαστεί πολύ καλά και σε λεπτομέρεια, με πολύ βαθύ παρασκήνιο και θα επιβληθούν με κυνισμό, αδίστακτη εμμονή και έντεχνο ψεύδος ( Κρόνος, Πλούτωνας, Νότιος Δεσμός, 12ος, Άρης 23 Ταύρου ).

Ο λίαν επικίνδυνος Αλέξης και ο ανεκδιήγητος Κατρούγκαλος προελαύνουν ακάθεκτοι στο θεάρεστον έργον τους "χάριν της ειρήνης και της δημοκρατίας".
Άλλωστε η κυρία Άννα Ψαρούδα Μπενάκη τα είχε προαναγγείλει με μεγάλη ακρίβεια!

Και εγώ, βέβαια, εύλογα αναρωτιέμαι. Γιατί οι περισσότεροι ασχολούνται με τα realities ή νοιάζονται για την χωρίστρα του κάθε υποψήφιου βουλευτή ή δημάρχου, που ονειρεύεται πώς θα γραπώσει την καρέκλα, πώς θα κορδώσει το ανάστημα που δεν έχει και πώς θα τσεπώσει τα φλουριά της συνεργασίας χάριν της ειρήνης ?

Γιατί το γαιτανάκι της εξουσίας, το καραγκιοζιλίκι και ο ραγιαδισμός βρίσκονται σε μεγάλη ανθοφορία εν Ελλάδι!

Η περίοδος αυτή είναι πολύ κρίσιμη για την Ελλάδα και απαιτεί να σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας.

Όποιος θέλει την βολή και την ησυχία του, νοιάζεται μόνο για την τσέπη του και ξεχνάει τι σημαίνει πατρίδα, τότε άς περιμένει μιάν ακόμη μικρότερη Ελλάδα!

Όταν ο θείος Ιάκωβος θα του κτυπήσει και την δική του προσωπική πόρτα, μόνο τότε θα καταλάβει ότι τον εξαργύρωνε, γιατί δεν είχε άλλες αξίες εκτός από το χρήμα!

Ο Ελληνικός λαός, δυστυχώς, κοιμάται τον ύπνον της εξαργυρώσεως, της αναισθησίας ή της αποβλακώσεως!

Όσα συμβαίνουν ή μέλλουν να συμβούν είναι το αποτέλεσμα της απώλειας των αξιών, που ενώ κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, στην συνέχεια τις προδώσαμε.

Άς αφυπνιστούμε προτού να είναι πολύ αργά!
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής