Ads 468x60px

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας-Αστρολογική ανάλυση


Ο ευγενικός και αγαπητός καθηγητής Τσιόδρας
Παλιά το τραγούδι του Κηλαηδόνη έλεγε "αρχίζει το ματς, αδειάσαν οι δρόμοι, ερήμωσε η πόλη" και ολοκλήρωνε πανηγυρικά "πώς μας ενώνει και πώς μας δονεί του Διακογιάννη η φωνή"!

Όλοι μας το τραγουδήσαμε ή το σιγοτραγουδήσαμε λιγάκι επειδή μας έφτιαχνε το κέφι!
Στις μέρες μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι "αρχίζει ένα πολύ περίεργο και μυστήριο ματς με έναν αόρατο εχθρό".
Έναν εχθρό που πηγάζει από μιάν αόρατη πηγή και βρίσκεται σε
αχαρτογράφητα νερά, μιά φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Ιάκωβος Ρότσιλντ προειδοποιώντας πριν από κάποια χρόνια γι αυτά που θα συνέβαιναν στο μέλλον.

Έτσι κι έγινε, λοιπόν, το ματς άρχισε! Αδειάσαν οι δρόμοι!   Ερήμωσαν οι πόλεις! Κι εμείς, χωρίς να τραγουδάμε και χωρίς να χαιρόμαστε καθόλου, αναγκαζόμαστε να μένουμε σπίτι για να "μας δονεί του Τσιόδρα η φωνή" και η τηλεόραση!
Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα.

Άς δούμε, λοιπόν, ποιός είναι ο αγαπητός σε όλους κύριος Σωτήρης Τσιόδρας μέσα από την αστρολογική ανάλυση.
Μέσα από μια μαγνητική ή αξονική τομογραφία όπως θα την ονομάζαμε με ιατρικούς όρους.

Ο Ήλιος του στην 19η μοίρα του Ζυγού σε συγκλίνουσα όψη με την Πύλη του Κρόνου στην 20η Ζυγού δηλώνει ότι σε αυτήν την ενσάρκωση δίνει "Καρμικές εξετάσεις στην διαχείριση εξουσίας".
Δηλαδή, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις εξουσίες και την γνώση που έχει.
Η ορθή διαχείριση θα ανεβάσει σε επίπεδο την ψυχική του εξέλιξη ενώ η μη ορθή θα έχει τις ανάλογες καρμικές ανταποδόσεις (Νόμος του αντιπεπονθότος).

Ο Ερμής του στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Δία και σε γωνία-ξυράφι 45 μοιρών με τους Ουρανό και Πλούτωνα δίνουν ένα πολύ δημιουργικό, διεισδυτικό και σπιρτόζικο μυαλό.

Δηλώνουν τον πειστικό ομιλητή, τον άνθρωπο που επηρεάζει τις μάζες αλλά και αυτόν που αρέσκεται στις λεκτικές παλινωδίες και επομένως μπορεί και να παραπλανήσει.

Ο Ερμής=Κρόνος/Πλούτωνας=Κρόνος/Ουρανός δηλώνουν έναν ολιγόλογο, λεπτομερή και επακριβή χαρακτήρα που εκφράζει την επιθυμία να επιλύσει δύσκολα προβλήματα.
Αντιστέκεται σκληρά σε κάθε πρόκληση και είναι άριστος στην οργάνωση αντίστασης σε έκτακτες καταστάσεις.

Ο Άρης του στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει άτομο "σκληροτράχηλο", με μεγάλη αντοχή. Αυτόν που δεν δειλιάζει στις δυσκολίες.
Η γωνία τετραγώνου,όμως, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για τον Άρη-δράση εάν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά οι ενέργειες του.

Σε αυτό συνηγορεί η σύνοδος του Άρη με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, που σηματοδοτεί μη ορθή χρήση της δράσης σε προηγούμενη ζωή και το τετράγωνο του Κρόνου, που έχει σχέση με την όχι σωστή διαχείριση ευθυνών.

Άς δούμε τώρα λίγο τον χάρτη του, όχι με την κλασσική μέθοδο των όψεων και των οίκων αλλά με τους άξονες και τις εξισώσεις της Kοσμοβιολογίας κατά Ebertin και της Uranian Astrology κατά Witte, Sieggrun, Rudolph, Lefeldt, Korsch και Ebertin.

Έχουμε λοιπόν να παρατηρήσουμε τα εξής.

ΠΡΩΤΟΝ

O άξονας Άρη/Κρόνου κατεξοχήν άξονας θανάτου, μπλοκαρισμένης ενέργειας και αδυναμίας, που δηλώνει "κάτι που μου επιβάλλουν να κάνω" και "οργή και θυμό προς τους ανωτέρους", ισούται και ενεργοποιεί τους ακόλουθους άξονες και λειτουργεί αθροιστικά μαζί τους σαν αλληλένδετο σύμπλεγμα ενεργειών.

ΝΕ/ΑΡ Άξονας της εξαπάτησης του πλήθους και της δωροδοκίας. Η επιστήμη της Χημείας. Η κατάχρηση.

ΗΑ/VU Άξονας που αφορά την ωμή βία.Την δύναμη του κακού. Την διαφθορά. Τις σκοτεινές δυνάμεις που πράττουν σκοτεινές πράξεις.

SA/ZE Ανησυχία και άγχος. Κούραση και ταλαιπωρία. Διακοπή ή παρεμπόδιση εργασίας.

SA/KN Kαρμικός άξονας ομαδικής απομόνωσης. Αναστολές και απαγορεύσεις. Συμμετέχοντας σε ἐνα συμβάν.

SO/AD H ακινητοποίηση του σώματος. Το άτομο που αναγκάζεται να ξαναδεί την ζωή του από μηδενική βάση.

NE/WI Άξονας που δηλώνει αβεβαιότητα για το παρόν και το μέλλον. Εξαπατήσεις. Σύγχυση και χάος. Διάλυση. Γενικές δηλητηριάσεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Η τέχνη της επικοινωνίας. Το πεπρωμένο του πλανήτη.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Ο Άρης/Ποσειδώνας, άξονας της σωματικής αδυναμίας,των μολύνσεων και της αποτροπής. Δηλώνει εξάρτηση.
Ισούται και ενεργοποιεί τον ΝΕ/ΚΝ Άξονα των κρυφών  και μυστικών σχέσεων και των επαφών με απατεώνες. Ασθένειες που δεν μπορούν εύκολα να διαγνωσθούν. Μυστικές επαφές. Παρασκηνιακές επαφές και διαβουλεύσεις. Μυστικές οργανώσεις που η φύση τους δεν είναι ξεκάθαρη.

ΤΡΙΤΟΝ

Ο άξονας Ερμή/Άρη=Ποσειδώνα υποδηλώνει απατηλά λόγια χωρίς βάση και την τάση να βλάπτει τους άλλους με παραπλανητικά λόγια.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ

Ο Ερμής/Ποσειδών άξονας της εξαπάτησης και του ψεύδους,    που έχει σχέση με μη καθαρή ομιλία και με ηθικά διλήμματα
ισούται και ενεργοποιεί τους ακόλουθους άξονες.

JU/UR Ασυνήθιστη επιτυχία.Τυχερή αλλαγή.Αναπάντεχα κέρδη.

JU/PL Μεγάλη φήμη και δημοσιότητα.Επιθυμία για δύναμη.
Το χάρισμα της οργανωτικότητας.Διαπλοκή. Η ανάπτυξη της δύναμης είτε στην πνευματική είτε στην υλική σφαίρα. Η επιθυμία να καθοδηγεί τις μάζες.

UR/VU Μεγάλη ένταση. Η ιπποδύναμη. Μια μοιραία ένταση, μια
ἐκρηξη που δεν μπορεί να αποφευχθεί.

NE/AD Ο φόβος του θανάτου. Μυστική καταπίεση.  Η  ακινητοποίηση (lockdown) με τον φόβο του θανάτου.

PL/VU Η επιρροή του πλήθους. Η μεγάλη καταστροφή. Το σκοτεινό υπόγειο παρασκήνιο.

CU/KR Συνάντηση-συνεργασία καθηγητών.Οργανισμοί και
λέσχες συμφερόντων και εξουσίας (KRONOS).

Όλοι αυτοί οι άξονες λειτουργούν αθροιστικά σαν ένα αλληλένδετο σύμπλεγμα ενεργειών.

ΠΕΜΠΤΟΝ

Ο Ερμής/Πλούτωνας, άξονας της τέχνης της πειθούς και της υποβολής. Του πειστικού ομιλητή με την δύναμη να επηρεάζει τις μάζες. Άξονας που αφορά επίσης και άτομα που ευθύνονται για την παραποίηση της αλήθειας ή/και γραπτών ή ομιλίας ισούται και ενεργοποιεί τους ακόλουθους άξονες.

UR/AD Άξονας του κατακερματισμού. Ο εξειδικευμένος σε τεχνικά ζητήματα.

PL/AD Άξονας του μετασχηματισμού και της αρχής του τέλους.
Έχει σχέση με ριζικές αλλαγές,με παύση ή επιβράδυνση της ανάπτυξης και με υπόγεια αρχηγεία.

AP/PO Άξονας της συναδελφικότητας και της συντροφικότητας.
Αφορά την μετάδοση σκέψεων και ιδεών αλλά και την μετάδοση της προπαγάνδας.

CU/WI Κοινωνικότητα. Κοινωνικές ομάδες. Λέσχες. Ενώσεις.
Σύλλογοι. Σχολεία.

PO/WI Ιδέες και κουλτούρα. Πνευματική κατάσταση. Προπαγάνδα. Οι ψεύτικες ειδήσεις των media.

Αγαπητοί αναγνώστες, κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα αφήσω στην δική σας κρίση όλες αυτές τις πληροφορίες. Αυτές έχουν την ικανότητα να μιλάνε κι από μόνες τους.

Όλοι μας δίνουμε σε αυτήν την ζωή "Καρμικές εξετάσεις" για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την όποια γνώση ή εξουσία τυχαίνει να έχουμε. Γιατί η γνώση είναι δύναμη!

Η ορθή διαχείριση για το αγαθόν (άγαν θείον) θα μας ανεβάσει σε επίπεδο  ψυχής.

Η μη ορθή, η λανθασμένη διαχείριση, η αντίθετη προς τους κοσμικούς συμπαντικούς Νόμους θα έλξει με μαθηματική ακρίβεια τις ανάλογες εκπαιδευτικές καρμικές ανταποδόσεις (Νόμος του αντιπεπονθότος).

Γιώργος  Βασιλάκος

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

'Αρη τετράγωνο με τον κρόνο έχω και εγώ, αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έσκυψα το κεφάλι στους ανωτέρους μου και ΠΟΤΕ δεν εξυπηρέτησα τα μεγάλα συμφέροντα. Αυτό βέβαια το πλήρωσα ακριβά και πιστέψτε με εργαζόμουνα σε πολύ σπουδαία θέση. Εκεί που "κάποιοι" επέβαλαν τους δικούς τους νόμους στην πολιτική ζωή της Ελλάδα. Και τώρα πια συνταξιούχος, καμαρώνω γι αυτό όταν κάνω αναδρομή στην επαγγελματική μου ζωή . Ερμηνεύεται τις αστρολογικές όψεις
όπως σας συμφέρει, διαλέγετε την ερμηνεία που σας βολεύει όπως ακριβώς και οι πρώην εργοδότες μου παρουσίαζαν το άσπρο για μαύρο και τα πρόβατα βέλαζαν από κάτω και τους χειροκροτούσαν. Βγάζετε πολλή κακία κύριε Βασιλάκο. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να πείτε για άνθρωπο μία καλή κουβέντα. Μήπως να μας αναλύατε και τον δικό σας χάρτη, όπως κάνουν οι περισσότεροι αστρολόγοι για να ξέρουμε και εμείς τι άνθρωπος είστε. Προσπάθησα πολλές φορές να σας ακούσω αλλά πάντα σταμάταγα το video γιατί δεν άντεχα την κακία σας.

Γιώργος Βασιλάκος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,σας εύχομαι κάποτε να αποκτήσετε όνομα και επώνυμο για να αποκτήσετε το θάρρος να σχολιάζετε και να έχετε άποψη χωρίς μάσκα, όπως κάνω εγώ.Χρειάζεται πολύ θάρρος γι αυτό!Επίσης,αγαπητέ κύριε χωρίς ονοματεπώνυμο, σας εύχομαι να μάθετε και άλλες αστρολογικές όψεις εκτός από το τετράγωνο Άρη Κρόνου!Στο συγκεκριμένο άρθρο παραθέτω πάρα πολλές άλλες αστρολογικές όψεις και παραμέτρους που λειτουργούν σαν σύμπλεγμα με κανόνες.Εν κατακλείδι,πραγματικά απορώ γιατί εξακολουθείτε και επιμένετε να με ακούτε ή να με διαβάζετε εφόσον "δεν αντέχετε την κακία μου", όπως γράφετε.Προτείνω να διαβάσετε κανέναν αγιογράφο ή ποιητή!Υπάρχουν πολλοί!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Βασιλάκο, αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο τετράγωνο γιατί το έχω και εγώ και για να σας πω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με αυτή την όψη πουλημένοι, όπως εσείς θεωρείτε δεδομένο.
Εγώ δεν κρίνω ανθρώπους και δεν τους προσάπτω αμαρτήματα γι αυτό και η ανωνυμία μου δεν κάνει κακό σε κανένα άνθρωπο.
Και εσάς δεν σας κατηγόρησα, δεν είπα ότι δεν είστε καλός αστρολόγος, έγραψα ότι πάντα διαλέγετε να διαβάζετε τις αστρολογικές όψεις μόνο από την έννοια που θέλετε δηλαδή να λέτε όλους τους ανθρώπους προδότες και πουλημένους στο χρήμα.
Σας προκαλώ ξανά να μας κάνετε ανάλυση και στον δικό σας αστρολογικό χάρτη για να ξέρουν όσοι σας ακολουθούν και τα δικά σας ελαττώματα. Ή μήπως εσείς δεν έχετε; Μήπως κάποια είναι όμοια με τον ανθρώπων που αναλύετε τον χάρτη τους;
Δεν επιμένω πια να σας ακούω και να σας διαβάζω. Τυχαίνει και αυτό μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθώ ότι πάλι "θα χύσετε δηλητήριο".

faymple είπε...

ειναι αληθεια οτι το παιδι του σπουδαζει στο εξωτερικο με υποτροφια φαρμακευτικης εταιρειας;

Georgios A'rma είπε...

Απο---http://trelogiannis.blogspot.com/2020_04_12_archive.html

Σχόλιο αναγνώστη από εδώ :
Οι πιστοί δεν ν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν το ρόλο του Τσιόδρα στο στραγγαλισμό της συνταγματικά προστατευόμενης θρησκευτικής ελευθερίας.
Και όπου να βρεθεί και να σταθεί πρέπει
να του τον υπενθυμίζουν.
Το φετινό Μεγαλοβδόμαδο και Πάσχα, εξ αιτίας και του κυρίου αυτού, θυμίζει Αλβανία του Χότζα.
Ούτε τα μεγάφωνα στους ναούς δεν επέτρεψαν οι σταλινοφασίστες που μας κυβερνούν.
Αλλά δεν θα ξεφύγουν την οργή του Θεού!

dr house είπε...

Εξαιρετικη αναλυση κ προσεγγιση

 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής