Ads 468x60px

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το αστρολογικό προφίλ του Πούτιν

Το πρότυπο του μεγάλου και αποφασιστικού ηγέτη.
Άρης τρίγωνο Πλούτωνας,Mc
Αρης/Πλούτωνας=Ερμής

Ανάλυση ωροσκοπίου του Βλαντιμίρ Πούτιν:

Ο Πούτιν γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952 ώρα 9.30 στην Αγία Πετρούπολη.
Ο Ήλιος του είναι στον Ζυγό,ο Ωροσκόπος του στον Σκορπιό και το Μεσουράνημα του στον Λέοντα.
Ο Ήλιος του είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο,που δείχνει σταθερότητα,αυστηρότητα,επιμονή και υπομονή.Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει σοβαρές καταστάσεις με σύνεση.Η σύνοδος γίνεται στο Κρόνιο ζώδιο του Ζυγού.
Ο Ερμής του βρίσκεται κι αυτός στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα,που δηλώνει ιδεαλισμό,όραμα σε βάθος,ικανότητα κατανόησης ακόμη και των πιό περίπλοκων καταστάσεων.Επίσης,δείχνει εξυπνάδα,ετοιμότητα,πνευματική και διανοητική γνώση,πολύ μεγάλη αντίληψη και έναν σαγηνευτικό και γοητευτικό λόγο.

Αυτή η πολυαστρία στον Ζυγό λειτουργεί σαν αλχημική ένωση όλων αυτών των ενεργειών.Επειδή είναι και στον 12ο οίκο και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει ιδιαίτερα έντονο παρασκήνιο μέσα στο οποίο λειτουργεί άνετα με όλα τα ανωτέρω όπλα.
Άλλωστε,η θητεία του στις μυστικές υπηρεσίες της KGB εδώ αποτυπώνεται παραστατικά.Και δείχνει τον άνθρωπο που άντλησε τις γνώσεις του (Ερμής) μέσα από την σκληρή πραγματικότητα (Κρόνος).
Ο "φορτωμένος" 12ος οίκος δηλώνει και άτομο συντονισμένο με τις συλλογικές ανάγκες και ιδιαίτερα,λόγω Ποσειδώνα,καταδύεται εύκολα στο συλλογικό ασυνείδητο.
Η πολυαστρία αυτή σε γωνία τετραγώνου με τον Ουρανό στον Καρκίνο δηλώνει την ανατρεπτική και επαναστατική πλευρά του Πούτιν.Ο Δίας στον Ταύρο,σε γωνία εξαγώνου, βοηθάει αυτόν τον Ουρανό να κάνει την επανάσταση του!
Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου του Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και το Μεσουράνημα του στον Λέοντα.Αυτό δηλώνει την βαθύτατα μοιραία αποστολή του καθώς και ιδιαίτερα σφοδρές μάχες επιβολής με τους άλλους.
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Ωροσκόπου(στον Σκορπιό) Άρης είναι στον Τοξότη κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και το Μεσουράνημα του και εξάγωνο με τον Ερμή.Αυτό δηλώνει εξαιρετική δύναμη,τόλμη και ετοιμότητα για αποφασιστική δράση και επίγνωση σκοπών και στόχων.
Να σημειώσουμε εδώ την αγάπη του Πούτιν για το τζούντο.Σε αντίθεση με τους σκακιστές,οι αθλητές του τζούντο δεν περιμένουν να κάνει ο αντίπαλος κίνηση.Περιμένουν,μελετούν και "κτίζουν" την στρατηγική τους και προετοιμάζονται να "τελειώσουν τον αντίπαλο με μια γρήγορη κίνηση".

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Υδροχόο απαιτεί προσφορά προς την ανθρωπότητα.Σε αυτό συνηγορεί και βοηθάει η πολυαστρία στον Ζυγό(όψεις τριγώνου).Ο Δίας σε όψη τετραγώνου δείχνει διαμάχες με το εξωτερικό.
Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει την επιθυμία για δύναμη,δόξα και κυριαρχία.

Τα μεσοδιαστήματα Πλούτωνα/Β.Δεσμού και Ήλιου/Άρη στην 20ή Σκορπιού ενεγοποιούνται με αντίθεση από τον Δία στον Ταύρο.Αυτό δείχνει την επιθυμία και τον αγώνα του ατόμου για κυριαρχία και δύναμη ακόμη και με βίαιες ενέργειες.
Το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα ισούται με τον Ερμή στην 24η Ζυγού,επάνω στον πολύ ευνοικό απλανή Spica.Δηλώνει την επιθυμία να πραγματοποιήσει τα σχέδια του με φανατισμό,επιμονή και ετοιμότητα νου.
Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ουρανού στην 26η Διδύμων ενεργοποιείται με αντίθεση από τον Άρη και δείχνει υπερβολική φιλοδοξία,ακόρεστο πόθο για εντύπωση και τάση του ατόμου να ενεργεί παράτολμα.
Τέλος,το μεσοδιάστημα Ήλιου/Ερμή=Κρόνος στην 18η Ζυγού δηλώνει υπερβολικά σοβαρή στάση στις εμπειρίες τις ζωής.

Ο Πούτιν,κατά την διάρκεια της θητείας του στο Δημαρχείο του Λένινγκραντ,έλαβε το παρατσούκλι "ο γκρίζος καρδινάλιος" επειδή ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε δράση όταν έπρεπε κάτι να έρθει εις πέρας! Όλο το Ωροσκόπιο του συνηγορεί σ αυτό.

Ο διελαύνων Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο του δείχνει μοιραία γεγονότα.
Ο διελαύνων Ουρανός στις 18 Κριού σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό του,σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του και σε τρίγωνο με τους Άρη,Πλούτωνα και Μεσουράνημα σηματοδοτεί "επαναστατική και βίαιη δράση"!

Έναν "Έλληνα Πούτιν" χρειαζόμαστε για να διεκδικήσει τα δικαιώματα της χώρας με τόλμη,αποφασιστικότητα,σχέδιο,πυγμή και διάθεση για ρήξη-Ουρανό!
Χρειαζόμαστε τον άνθρωπο που αναλαμβάνει δράση όταν πρέπει κάτι "να έλθει εις πέρας"!
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής