Ads 468x60px

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Πανσέληνος 29/5 στον Τοξότη - Σημεία κλειδιά.

Η Πανσέληνος γίνεται στην 8η μοίρα του Τοξότη και επηρεάζει έντονα τον μεταβλητό σταυρό
δηλαδή τους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς και όσους έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή/και μεσοδιαστήματα σε αυτές τις μοίρες.
Επίσης, επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στις πρώτες μοίρες του σταθερού σταυρού, δηλαδή των Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Η Σελήνη σε όψη 45 μοιρών με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές εκρήξεις, που χρειάζονται εκτόνωση ή να φέρει στην επιφάνεια εσωτερικές συγκρούσεις, που ζητάνε να τις επιλύσουμε.

Το τετράγωνο των Άρη/Νότιου Δεσμού με τον εκρηκτικό Ουρανό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για
ατυχήματα ή φιλονικίες.
Ο άξονας Άρης/Ουρανός ισούται με τον Ποσειδώνα και προδιαθέτει για ένα γερό τεστ νεύρων αλλά και για ξαφνικά γεγονότα που εμπεριέχουν πονηριά και δόλο.

Η Σελήνη/Άρης ισούται με τον Κρόνο και μπορεί να φέρει δυσαρέσκεια από επιθυμίες που δεν ικανοποιούνται ή/και έλλειψη ενδιαφέροντος στην εργασία.

Ερμής/Ουρανός = Δίας  μπορεί να φέρει τυχερές ιδέες ή εμπνεύσεις, ακόμη και μια τυχερή στροφή στην ζωή.

Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός = Ουρανός σε συλλογικό επίπεδο σηματοδοτεί κοινωνικές αντιδράσεις και αναταραχές ή ξαφνικούς χωρισμούς σε ατομικό επίπεδο.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος αργά και μεθοδικά πορεύεται για να συναντήσει τον Πλούτωνα, που σηματοδοτεί δικτατορικο τρόπο διακυβέρνησης !

Η επιμονή "επίλυσης" στο λεγόμενο Σκοπιανό θέμα θα προκαλέσει κοινωνικές αντιδράσεις γιατί παρά την εκφρασμένη αντίθεση των Ελλήνων η κυβέρνηση Τσίπρα "αγωνίζεται" για την παραχώρηση σοβαρών εθνικών συμφερόντων "για το καλό μας" !

Το ίδιο γίνεται και στην Ιταλία "για το καλό του ευρώ" σε άλλη παραλλαγή της καταπάτησης του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του 2015 από τον Τσίπρα !

Με λίγα λόγια στην Ιταλία του σήμερα εφαρμόζεται η Δημοκρατία της Δικτατορίας, όπως και στην Ελλάδα ! Ο λαός ψηφίζει δημοκρατικά και οι κυβερνήσεις κάνουν τα αντίθετα με το "έτσι θέλω" !

Μην ξεχνάμε ότι  Κρόνος και Πλούτωνας σημαίνει Δικτατορία !
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής