Ads 468x60px

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα Σελήνη 9/9/18 στην Παρθένο.


Νέα Σελήνη στην 17η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, εξάγωνο με τον Δία, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ενάμιση τετράγωνο με τους Άρη / Ουρανό !!!

Καλή για νέα ξεκινήματα, που τα έχουμε σχεδιάσει βέβαια σωστά και μεθοδικά. Σε αυτό βοηθά πολύ, όσους μπορούν να το εκμεταλευθούν σωστά, το μεγάλο τρίγωνο
Ερμή - Κρόνου - Ουρανού στα ζώδια της Γης.

Ιδιαίτερη προσοχή, όμως, χρειάζεται η επιρροή του Ποσειδώνα !
Θα πρέπει να εκφρασθεί σαν σωστά " γειωμένη έμπνευση ", που πραγματοποιείται και όχι σαν  φαντασία, ουτοπία ή πλάνη !

Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή χρειάζονται οι εμπλοκές του Άρη με τους Ουρανό και Ποσειδώνα  ( σε τετράγωνο και 45άρα αντίστοιχα).
Αυτός ο "βαρβαρικός έως και μακελάρης", θα έλεγα,  Άρης στον Αιγόκερω γίνεται πολύ επικίνδυνος, αδίστακτος και πολύ δύσκολα ελέγξιμος !

Σε ατομικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, άγριους καυγάδες ή/και επεισοδιακούς χωρισμούς ! Τα προσβλητικά και σκληρά λόγια σε ημερησία διάταξη μπορεί να οδηγήσουν στα μη περαιτέρω. Γι αυτό, λοιπόν, αυξημένη προσοχή στο τι λέμε και με τι ύφος το εκστομίζουμε !
Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να γίνει πολύ επικριτικός για το νευρικό σύστημα !

Σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να εκδηλωθούν φαινόμενα ακραίας και αδίστακτης βίας. Ο Άρης σε αυτές τις μοίρες του Αιγόκερω είναι ικανός ακόμη και να "πατήσει επί πτωμάτων" για να κατορθώσει αυτό που θέλει !
Επομένως, όπου η εξουσία θέλει πάση θυσία να προχωρήσει τα μεγάλα συμφέροντα της δεν θα διστάσει να "τσακίσει" με κάθε τρόπο οποιαδήποτε σοβαρή αντίδραση ! Ακόμη και με χημικά μέσα !

Το πάθος για την εδραίωση των σχεδίων της εξουσίας είναι πλέον πολύ μεγάλο !
Και μην ξεχνάμε ότι ο Άρης σε 45άρα - γωνία ξυράφι - με τον Ποσειδώνα. Η εξαπάτηση και η υπονόμευση στην δράση βασιλεύουν.

Ύβρις - Άτις - Νέμεσις - Τίσις.

Γιώργος Βασιλάκος
Συνεδρίες - Μαθήματα τηλ. 6945-595586



 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής